Текст песни Art Of Noise - The Holy Egoism Of Genius # La

Debussy didn’t believe in god. He didn’t believe in the Establishment. He didn’t believe in bourgeois convention. He didn’t believe in Beethoven or Wagner. He believed in… Debussy.
Debussy understood that a work of art, or an effort to create beauty, was always regarded by some people as a personal attack.
He hated to appear in public. Hated to conduct. Hated to play the piano at concerts. He preferred cats to people.
No one was ever sure whether the spites with which Debussy armed his volatile sensibilities were activated by a savage insensitivity, or by the holy egoism of genius.
Источник teksty-pesenok.ru
Дебюсси не верил в бога. Он не верил в государственную систему. Он не верил в буржуазный договор. Он не верил в Бетховена или Вагнера. Он верил в... Дебюсси.
Дебюсси понимал, что произведение искусства, или попытка создать красоту, всегда рассматривалось некоторыми людьми как личное оскорбление.
Он ненавидел появляться на публике. Ненавидел дирижировать. Ненавидел играть на пианино на концертах. Он предпочитал кошек людям.
Никто так и не знал, была ли враждебность, которой Дебюсси вооружал свою переменчивую обидчивость, вызвана жестокой нечувствительностью или святым эгоизмом гения...


Текст песни добавил: Аноним

Исправить текст песни

Поделитесь текстом песни: