Текст песни
Blue Highway - This World Is Not My Home

Перевод песни
Blue Highway - This World Is Not My Home

This world is not my home, I'm just passing treasures are laid up somewhere beyond the blue.The angels beckon me from Heaven's open doorAnd I can't feel at home in this world anymore.
ChorusO Lord you know I have no friend like youIf Heaven's not my home, then Lord what will I do?The angels beckon me from Heaven's open doorAnd I can't feel at home in this world anymore.They're all expecting me and that's one thing I Savior pardoned me and now I onward go.I know He'll take me through, though I am weak and poor.

Источник teksty-pesenok.ru
ChorusO Lord you know I have no friend like youIf Heaven's not my home, then Lord what will I do?The angels beckon me from Heaven's open doorAnd I can't feel at home in this world anymore.Just up in Glory Land we'll live eternally.The Saints on every hand are shouting victory.Their song of sweetest praise drifts back from Heaven's shoreAnd I can't feel at home in this world anymore.

ChorusO Lord you know I have no friend like youIf Heaven's not my home, then Lord what will I do?The angels beckon me from Heaven's open doorAnd I can't feel at home in this world anymore.

Этот мир не мой дом, я просто мимо сокровища приколе где-то за ангелы blue.The манят меня от открытого doorAnd Небес я не могу чувствовать себя как дома в этом мире больше.
ChorusO Господь вы знаете, у меня нет друга, как youIf Небеса не мой дом, то Господь что я буду делать? Ангелы манят меня от открытого doorAnd Небес я не могу чувствовать себя как дома в этом мире anymore.They're все ожидали меня, и это одна вещь, которую я Спаситель простил меня, и теперь я знаю, и далее go.I Он заберёт меня до конца, хотя я слаб и беден.

Источник teksty-pesenok.ru
ChorusO Господь вы знаете, у меня нет друга, как youIf Небесное не мой дом, то Господь что я буду делать? Ангелы манят меня от открытого doorAnd Небес я не могу чувствовать себя как дома в этом мире anymore.Just в Glory Земле мы живут Святые eternally.The на каждой руке кричат ​​victory.Their песню сладких похвал дрейфует назад от shoreAnd небес я не могу чувствовать себя как дома в этом мире больше.

ChorusO Господь вы знаете, у меня нет друга, как youIf Heaven не мой дом, то Господь что я буду делать? Ангелы манят меня от открытого doorAnd Небес я не могу чувствовать себя как дома в этом мире больше.


Перевод песни добавил: Аноним

Исправить перевод песни

Поделитесь переводом песни: