Текст песни
Daniel Lanois - Sacred and Secular

Перевод песни
Daniel Lanois - Sacred and Secular

eno: so i'm an anti romantic, really, and it's part of being an atheist. it's another version of being an atheist that it's anti, anti this idea that it's outside of us rather than inside of us. it's all inside of us. i don't think there's anything, i don't think there's anything else actually. it's all in us. and, and it's, it's all in everyone too.

lanois: yeah.
Источник teksty-pesenok.ru

blade: it's all so connected. you know i'm not, for me, to think sacred and secular as being hard. it's just that it was always, it was always praise, you know, for me. i just never, i can never see it another way. music, you know, it's always this.

lanois: the pedal steel guitar is my favourite instrument. i've been playing it since i was a kid. it takes me to a sacred place. it's my little church in a suitcase. that's what i like to call it. my church in a suitcase.

Eno: так что я анти романтик, действительно, и это часть того, чтобы быть атеистом. Это еще одна версия быть атеистом, что это анти, анти этой идеи, что это вне нас, а не внутри нас. Это все внутри нас. Я не думаю, что есть что-то, я не думаю, что есть что-то еще на самом деле. Это все в нас. И, и это, это все в каждом тоже.

Lanois: да.
Источник teksty-pesenok.ru

Лезвие: все так подключено. Вы знаете, я не считаю себя священным и светским, как тяжелым. Вы знаете, для меня это всегда было похвалой. Я просто никогда, я никогда не увижу это по-другому. Музыка, вы знаете, это всегда так.

Lanois: моя стальная гитара - мой любимый инструмент. Я играл с тех пор, как был ребенком. Это приводит меня к священному месту. Это моя маленькая церковь в чемодане. Это то, что я люблю называть. Моя церковь в чемодане.


Перевод песни добавил: Аноним

Исправить перевод песни

Поделитесь переводом песни: