Текст песни
O-Zone - Ciao Bambina

Перевод песни
O-Zone - Ciao Bambina

Ciao bambina by O-Zone
Bum Bum Ciao Bum
Ma cheama Rino
Tot ce as vrea sa-ti spun
Ciao Bambina
Bum Bum Ciao Bum
Plec departe
Ciao Bambina
Ciao Bambina

Bum Ciao Baby
Nu mai esti iubita mea
Bum Ciao Baby
Vreau sa-ti scriu pe inima
Bum Ciao Baby
Stiu ca ma vei astepta
Ciao Bambina
Ciao Bambina

Bum Ciao Baby
Bum Ciao Baby
Vreau sa-ti spun adio
Bum Ciao Baby (Baby)
Bum Ciao Baby
Ciao bambina
Bambina

Bye, bye ciao bye
Plec, adio
Tii minte, imi spuneai
Ciao Bambino
Bye, bye ciao bye
Acum e randul meu
Ciao Bambina
Ciao Bambina

Источник teksty-pesenok.ru
Bye Ciao Baby
Nu mai esti iubita mea
Bye Ciao Baby
Stiu ca ma vei astepta
Bye Ciao Baby
Voi lipsi din viata ta
Ciao Bambina
Ciao Bambina
Bambina

Bye Ciao Baby
Bye Ciao Baby
Vreau sa-ti spun adio
Bye Ciao Baby (Baby)
Bye Ciao Baby

Toata viata-n sine te-am iubit
Iar tu m-ai jignit
Tu m-ai jignit
Nu mai vreau sa te cred
Mai stiu sa iubesc si
Nu mai vreau sa...
Nu mai
Nu mai, nu mai, nu mai...
Nu mai iubesc
Acum te Parasesc
Nu mai, nu mai, nu mai...
Nu mai iubesc
Adio te parasesc
Bambino

Bye, Bye Bambina
Bye, Bye Bambina
Ciao Bambina
Bye, Bye Bambina (Bina)
Bye, Bye Bambina

Ciao Бамбина от O-Zone
Bum Bum Bum Ciao
Ма cheama Рино
Tot се, как vrea са-ти нити
Ciao Бамбина
Bum Bum Bum Ciao
Плек departe
Ciao Бамбина
Ciao Бамбина

Bum Ciao Детские
Nu почта Эсти iubita MEA
Bum Ciao Детские
Vreau са-ти scriu ре Inima
Bum Ciao Детские
Stiu ча ма ВЭИ astepta
Ciao Бамбина
Ciao Бамбина

Bum Ciao Детские
Bum Ciao Детские
Vreau са-ти нити Адио
Bum Ciao Baby (Baby)
Bum Ciao Детские
Ciao Бамбина
Бамбина

До свидания, до свидания до свидания чао
Плек, Adio
Тии minte, IMI spuneai
Ciao Bambino
До свидания, до свидания до свидания чао
Acum е randul MEU
Ciao Бамбина
Ciao Бамбина

Источник teksty-pesenok.ru
Bye Ciao Детские
Nu почта Эсти iubita MEA
Bye Ciao Детские
Stiu ча ма ВЭИ astepta
Bye Ciao Детские
Вой Lipsi гама Viata та
Ciao Бамбина
Ciao Бамбина
Бамбина

Bye Ciao Детские
Bye Ciao Детские
Vreau са-ти нити Адио
Bye Ciao Baby (Baby)
Bye Ciao Детские

Toata Viata-н синусоидальной тэ-ам iubit
Iar Tu м-ай jignit
Ту м-ай jignit
Nu почта Vreau са те креди
Mai stiu са iubesc си
Nu почта Vreau са ...
Nu почта
Nu почта, ню почта, ню почта ...
Nu почта iubesc
Acum те Parasesc
Nu почта, ню почта, ню почта ...
Nu почта iubesc
Adio Пе parasesc
Bambino

Bye, Bye Бамбина
Bye, Bye Бамбина
Ciao Бамбина
Bye, Bye Бамбина (бина)
Bye, Bye Бамбина


Перевод песни добавил: Аноним

Исправить перевод песни

Поделитесь переводом песни: